I morgen fylder jeg 24. Her er nogle af mine ønsker:

MummikrusRensecreme og øjenbalsam fra Dr. Hauschka. Rensecremen er super god til daglig rens af ansigtshuden. Den består blandt andet af en fin mandelmelsmasse, som blidt exfolierer samtidig med at den fugter huden. Den er en fast del af min daglige skønhedsrutine. Jeg ejer endnu ikke en øjencreme, og det er åbenbart en stor fejl, hvis man skal tro diverse magasiner og skønhedseksperter. Nu hvor jeg ikke længere er først i tyverne men derimod midt i – må jeg hellere begynde at forebygge fine linier omkring øjnene.

Jeg ejer ikke en Chanel neglelak endnu, da jeg har haft lidt svært med at give de 175 kr. som de koster. Tilgengæld synes jeg denne guldfarve er så fin, så fin.

Jeg har skrevet om det før, men jeg elsker tøj fra COS, så derfor ville noget tøj derfra gøre mig glad.

Jeg ønsker mig et ur, som gerne må være lidt herreagtigt. For eksempel dette fra Asos.

Porcelænsdesigner butikken Marco Friis her i Århus har nogle fine sager. De svinger mellem at være fine og romantiske og så dybt bizarre. Meget Alice i eventyrland.
Især det quirky Bambi fad står højt på ønskesedlen.

Jeg ønsker mig klassisk litteratur som foreksempel Karen Blixens “Den afrikanske farm”.

Min ynglingsfilm er den spanske “Cría Cuervos”, som blandt andet handler om en lille piges faschination af døden. Sangen “porque te vas” er derfra.