<!–
WriteFlash('’);
//–>Jeg har faktisk sagt til mig selv at jeg burde skrue ned for mine H&M-indkøb for at skabe lidt mere diversitet i mit klædeskab, men jeg synes at deres springkollektion lidt fin. Især i første del af filmen med de pink/koral farvede styles er flotte, hvor de skarpe farver kombineret med camel er super fint samtidig med, at det har lækkert klassisk snit. Jeg er ikke så vild med de midterste styles med de forskellige nuancer af blå sammen med sort/hvid eller camel – jeg synes faktisk ikke det er særlig pænt sat sammen. Hvad synes I? Til slut med de hvide og lyse styles bliver det lidt bedre igen. Jeg har en ting for et “hvidt i hvidt” look, som jeg synes er elegant. Jeg tror dog ikke, jeg er klar til at hoppe i hvide bukser endnu. Jeg købte faktisk et par hvide haremsbukser i sommers efter at have set SATC2 (I know…!) men jeg følte mig ikke super sahara-chick. Mere sådan trailer-trash fra Randers agtig. Kjolen med den brune vest sat til er ret fin med de åbne ærmer og er dejlig 70’er boho – vesten ser dog ret billig ud. Kan godt lide at jeg i starten skriver at springkollektionen er fin, for derefter at skrive, at jeg ret beset ikke bryder mig om hvad.. 2/3 af den? Oh well – Jeg vil gerne have alle de candyfloss farvede sager! I aften skal jeg i biografen med min veninde Katrine og se “somewhere” – it’s about time, jeg får set den film. Har villet se den i lang tid nu, men der har ikke lige været en lejlighed til at komme afsted. Nå bør nok hellere rydde og og gøre rent – jeg får min familie på besøg i morgen til min fødselsdag.